Mükellef | Uçtan Uca İşletme Yönetimi | Özellikler

Devlet hizmetlerini dijitalleşmesi ile bu hizmetlere entegre olarak gelişen ürünler de hızla artıyor. Mükellef, muhasebesel süreçlerin dijitalleşmesini artıracak bir hizmet olarak devletin sağladığı hizmetlere entegrasyon ve yönetim imkanı sağlıyor. Özellikle vergi ve muhasebe alanlarında çeşitli hizmetler sunan ve farklı kurumların hizmetlerini bir araya getiren mükellef, şirketler için dijital muhasebeci hizmeti sağlıyor.

Çeşitli belgelerin toplanması, devlet kurumlarına gidilmesi ve imzaların atılması gibi can sıkıcı bir sürece sahip olan şirket kurulumu ise Mükellef ile basitleşiyor. Kişisel onaylı maillerin açılması ile birlikte tüm işlemleri çevrimiçi ortama taşıyan mükellef, tüm şirket kurulum sürecini 10 dakika gibi çok kısa bir süreye indiriyor. Mükellef bunu yaparken Maliye Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın e-dönüşüm hizmetlerini altyapı olarak kullanıyor. Müşterilerin ayrı ayrı işlemler yapmayla uğraşmasını engelleyen Mükellef, ayrıca karmaşık dijital ortamı da sadeleştirerek müşterilerine sunuyor.

Bankalar, fintek şirketleri, e-ticaret siteleri ve daha birçok şirket ile entegre çalışabilen Mükellef, özellikle küçük işletmelerin hızlı bir şekilde ticarete başlamalarını sağlarken, diğer süreçlerin de basitleşmesini sağlıyor.

Kaynak İçin Tıklayın