Publicis Groupe

1926 yılında Fransa’da kurulan Publicis Groupe, çok uluslu reklamcılık ve halkla ilişkiler şirketidir. Gelire göre, dünyanın en eski ve en büyük pazarlama ve iletişim şirketlerinden biridir. 1945’ten sonra, az bilinen Paris merkezli reklam ajansı hızla büyüyerek dünyanın en büyük dördüncü ajansı oldu.

Publicis Groupe, Aylin Eker Aldinç’in Chief Client Officer (CCO) rolüyle Publicis Groupe’a katıldığını duyurdu.

Yönetim kurulunda da görev alacak olan Aylin Eker Aldinç, grup bünyesindeki medya operasyonlarının (Starcom, Zenith, Spark Foundry, Performics) liderliğini ve organizasyon yönetimini üstlenecek. Aynı zamanda Aldinç, medya hizmeti alan müşterilerin süreçlerinden en üst düzeyde sorumlu iken iş geliştirme, içerik ve entegrasyon konularına da liderlik edecek.

Aylin Eker Aldinç ise, “Publicis Groupe’un hizmet vermekte olduğu markaların gelişimlerinde, teknoloji ve veriyle şekillenmekte olan yeni dünyaya adaptasyonlarında yeniden aktif rol alıyor olmak beni çok heyecanlandırıyor. Power of One ilkesiyle yeniden yapılanan ve entegre hizmetleriyle fark yaratan grubumuzla birçok markaya daha katkı sağlayacağımıza eminim. Hepimiz için çok keyifli bir yolculuk olmasını diliyorum” dedi.

PrOutletPlus ailesi olarak Aylin Eker Aldinç’i tüm içten duygularımız ile tebrik eder, Publicis Group ‘a başarılarının devamını dileriz.

Kaynak için tıklayın.