Adidas’ın yeni koleksiyonlarını kullanıcılara haber veren ve kullanıcıların mağazaya gitmeden önce ürünleri rezerve etmelerine yarayan, ayrıca taşıdığı farklı özelliklerle destekleyici bir platform görevi gören Adidas Confirmed isimli uygulaması ilk olarak Amerika ve Avrupa’da çıkarılmıştı. Uygulama yürürlüğe koyulduğundan bu yana beklenilen kadar ilgi çekmedi ve benimsenmedi. Bunun üzerine Adidas, uygulamanın bilinirliğini ve kullanırlığını artırmak amacıyla tasarımcı Darren Romanelli(DRx) ile işbirliği yaptı ve uygulamayı indiren kişilere hediyeler vermeye karar verdi.

Başta kıyafet olmak üzere çeşitli ürünleri dönüştürüp yeniden tasarlayarak canlandırmasıyla tanınan Romanelli, modadan pazarlamaya pek çok farklı sektör için tasarımlar geliştiriyor. Çok yönlü tasarımlarıyla bilinen Romanelli, tüketiciye yeni bir hikaye anlatmayı amaçlıyor. Adidas bu çok yönlülükten faydalanmak isteyerek Romanelli ile işbirliğine gitti. Romanelli tarafından eski Adidas ürünleri kullanılarak tasarlanan 10 mobilya, uygulamayı indiren kişilere hediye edilecek. 

8 özel sandalye ve 2 çift kişilik koltuktan oluşan koleksiyon sürdürülebilir dolgu malzemeleri kullanarak üretildi. Eski Adidas giysilerinden yapılan bu on parçalık koleksiyon mobilyalara sahip olmak isteyen kişiler, 25 Kasım – 6 Aralık arasında Adidas Confirmed mobil uygulamasını indirip yarışmaya katılabilirler. Yarışmanın kazananları aralık ayının sonunda açıklanacak.

Kaynak için tıklayınız.