Türkiye’nin önemli miraslarında ve kültürel sembollerinden biri olan Türk kahvesini dünyada milyonlarca kişiye sevdirmeyi amaçlayan Arzum OKKA, Türk kahvesi kültürünü dünyaya yayma misyonuyla yola çıkıyor. Latin Amerika’dan Berlin’e, Dubai’den Brooklyn sokaklarına kadar çeşitli şehirlerin ve farklı kültür miraslarının gösterildiği reklam filmi, Türk kahvesini de bu kültürlerin içine katma amacı taşıyor. 

Dünyanın 40 ülkesine aynı eşsiz Türk kahvesi deneyimini sunan Arzum OKKA’nın filminde, rengarenk ve farklı kültürleri içinde barındıran bir atmosfer hakim. Türk kahvesi, içilmesine yabancı olmadığımız ortamlarda farklı kültürlerin içinde kendini gösteriyor. Basketbol maçı sonrası yorgunluk kahvesi içen Amerikalılar, Berlin’de underground bir garajda sohbet eşliğinde Türk kahvesi içenler, en önemli havadisleri Türk kahvesi eşliğinde birbirine anlatan Latin Amerika’lı kadınlar… Türk ezgileri ve yabancı ezgilerin mixlendiği reklam müziği, reklamın hareketli atmosferine uyum sağlıyor. Dünyanın her yerinde Türk kahvesini keyifle yudumlayanlar bu reklam filminde buluşuyor.

Türk kahvesini dünyaya tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan TBWA\İstanbul imzalı filmin çekimleri, kalabalık bir yabancı oyuncu kadrosunun da dahil olduğu yaklaşık 150 kişilik bir ekiple üç günde tamamlandı. Prodüksiyonunu 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Eralp Vardar’ın yer aldığı film, Arzum OKKA’nın satışta olduğu ülkeler kapsamında vizyona girecek.

Kaynak için tıklayınız.