Nestle Türkiye’nin gönüllü çalışanları Nestle Cares Kulübü, görme engelli çocuklar için kitaplara ses oldular. 

2012 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Nestle Türkiye ile işbirliği içerisinde yürütülen bu projede gönüllü çalışanlar 10 adet Adımcan öyküsünü okudu. 9-15 Kasım Dünya çocuk Kitapları Haftasında seslendirilen öyküler video haline getirildi ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler gününde web sitesinden yayınlandı.

Dünyada beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi olarak bilinen Nestle, ilhamını yaşamın kendisinden içeren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şirketi gönüllü çalışanlarından oluşan Nestle Cares Kulübü ile hayata geçirdiği Sağlıklı Adımlar Projesi uzmanlar tarafından müfredata uygun hazırladığı 10 adet adımcan öyküsünü seslendirdi. Adımcan öyküleri çocukların dengeli beslenme, kişisel hijyen, besin sağlığı ve fiziksel aktiviteler konularından oluşuyor ve çocukların bu alışkanlıklara   sahip olmalarını amaçlıyor. 

Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu ‘’Nestlé Cares Kulübü’nün çalışmalarının kendilerine büyük moral ve umut verdiğini söyleyerek, “Nestlé olarak bu topraklarda 114 yıla ulaşan yolculuğumuzun en değerli yol arkadaşı, her zaman dayanışma ve birliktelik oldu. Ortak Değer Yaratma anlayışımız doğrultusunda bireyler ve aileler için fayda yaratmak, iş hedeflerimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu özümseme, çalışanlarımız başta olmak üzere bizlere sosyal konular karşısında eyleme geçme gücü veriyor. Gönüllü çalışanlarımızın öncülüğünde, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında, Sağlıklı Adımlar projemizin sevilen maskotu Adımcan’ın öykülerini seslendirerek, tüm çocukların kullanımına açmış bulunuyoruz. İyiliğe ve dayanışmaya zaman ayıran tüm çalışanlarımıza, miniklere umut oldukları için teşekkür ediyorum.’’ diye sözlerine ekledi. 

Kaynak için Tıklayınız.