Marketing Dive’a e-posta ile gönderilen bilgilere göre, Coca-Cola, markanın ikonik “Bir Kolayı Paylaş” kampanyasının bir uzantısı olarak hemşireler, öğretmenler, anneler ve büyükanne ve büyükbabalar gibi günlük kahramanları adlandıran özel ambalajlar sunacak. Holiday Heroes ambalajında, bu yıl topluluklarına ve ailelerine yardım etmek için fazladan yol kat edenleri kutlayan 40’tan fazla isim yer alacak.

Marka, kampanyayı tanıtmak için ödüllü şef, restoran işletmecisi ve hayırsever Marcus Samuelsson ile işbirliği yaptı. Şirket için bir videoda Samuelsson, pandemi boyunca büyük çaba sarf eden çalışanlarından birini tatil kahramanı olarak selamlıyor.

Tüketiciler, içeceklerini paylaşmanın yanı sıra sosyal medyada tatil kahramanlarıyla ilgili hikayeleri paylaşmaya, markayı etiketlemeye ve #ShareACoke hashtag’ini kullanmaya teşvik ediliyor. Hayranlar, tatillerini aydınlatan birine özel bir şişe göndermek için CokeStore.com’u da ziyaret edebilir.

Holiday Heroes ambalajına ek olarak Coca-Cola; Akademi Ödüllü Taika Waititi’nin yönettiği, bir babanın kızının Noel dileğini yerine getirmek için Kuzey Kutbuna yaptı anlatan geleneksel bir tatil reklamı da yayınladı.

Kaynak için tıklayınız.