Finlandiya’nın en ünlü hipermarket zinciri olan Prisma, COVID sürecinde en çok dikkat etmemiz gereken sosyal mesafe için çok sevimli bir yardımda bulundu.

Pandeminin ikinci dalgasını yaşamaya başlayan Finlandiya özellikle Güney kısmında çok yoğun bir artış yaşamakta. Yeni alınan tedbirler kapsamında toplu taşımada sosyal mesafenin korunması için yapılan çalışmalara Prisma zinciri de dahil olup olayı biraz yumuşatmak için kolları sıvayıp çok sevimli bir çalışmaya imza attı. 

TBWA\Helsinki reklam ajansı ile birlikte , bütün toplu taşımalarda  yolcuların güvenli seyahat edebilmeleri ve sosyal mesafenin gerekliliğini anlamaları  için koltuklara peluş ayılar yerleştiren Prisma, kullanıldıktan sonra  oyuncakları dezenfekte ederek Helsinki Çocuk Hastanesi’ne bağışlayarak çok güzel bir projeye imza atıyor. 

TBWA\Helsinki Kreatif Direktörü Joni Furstenberg yapılan kampanyayı şu sözlerle değerlendiriyor “Bu zor günlerde insanları bir parça mutlulukla şaşırtmak istedik ve koltuklara dev peluşlar yerleştirdik. Fikir, önemli sosyal mesafeleme mesajını dev peluş oyuncaklar ca paylaştırmaktı: ‘Siz insanlar birbirinizin yanına oturamazsınız ama benim yanıma oturabilirsiniz’. Mesajın paylaşılmasının yanı sıra ayıcıklar insanları derneğe bağış yapmaya da çağırıyor”.

http://www.mentalhaber.com/toplu-tasimada-sosyal-mesafenin-sevimli-guvencesi