MarTech Awards 2021

Pazarlama teknolojilerini sektörü geliştirmek adına kullanan marka projeleri bu yıl dördüncü kez MarTech Awards’ın sektörün ileri gelenlerinden oluşan jüri üyeleri eşliğinde değerlendirilecek. Ödüller en yaratıcı, etkileyici ve verimli projelerin sahiplerine verilecek.

5 Ana Kategori, 41 Kategori ve +300 Katılımcı 

Bu yıl MarTech Awards’ta; Teknoloji Ödülleri Kategorileri, Kullanım Kategorileri, Mecra Kategorileri, Sektörel Kategoriler ve Özel Kategoriler olmak üzere 5 ana kategori altında toplamda 41 kategori bulunuyor.

Gelin, şimdi hep birlikte MarTech Awards ödül programında yer alan kategorilere göz atalım.

Teknoloji Ödülleri Kategorileri

Kullanım Kategorileri

Mecra Kategorileri

Sektörel Kategoriler

Özel Kategoriler

Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının ödüllendirileceği MarTech Awards’un son başvuru tarihi yoğun ilgi nedeniyle 29 Ocak‘a uzatıldı!

MarTech Awards’a başvuran işler, 1 Şubat – 5 Şubat 20201 tarihleri arasında bir ön değerlendirmeden geçecek. 16 Şubat 2021‘de ise ödül töreni canlı yayında, online olarak gerçekleşecek.

MarTech Awards hakkında daha fazla bilgi edinmek ve projenizle ödül programına başvurmak için buraya tıklayarak MarTech Awards’ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak için tıklayın.