Hitman 3, 20 Ocak’ta yayınlandı ve oyun severlerin erişimine sunuldu. Oyunun konusu suikast gibi ciddi bir konu olsa da, IO Interactive eğlenceli bir paylaşımla oyun severleri neşelendirdi. IO Interantive mizah anlayışı olan bir firma olarak biliniyor ve bunu Hitman serilerine de yansıtıyor. Hitman 3’ün serinin en eğlenceli oyun olması bekleniyor. IO Interactive eğlenceli olacağı hakkında birkaç ipucu verdi bile.

Hitman 3’ün Yama Notları sayfasında oyuncuları şaşırtan bir hatadan bahsediliyor. Oyunu oynamanızı engelleyen bir hata olduğu söyleniyor. Gelecekte bu yama sayfasında oyun hakkında olan güzel gelişmeleri görebileceksiniz. Ancak Hitman ekibi oyundan önce oyunculara eğlenceli bir heyecan yaşatmak istemiş. Yama detayları şu şekilde;

Oyun Güncellemesi 0.00.0: Bilinen Sorunlar 

Oyun Mevcut Değil 

HITMAN 3 oyuncularının henüz oyunu oynayamadığına dair sorunun farkındayız. Bu sorun takvimlerin henüz 20 Ocak 2021’i göstermemesinden kaynaklanıyor. Bu tarihe kadar beklemeyi içeren bir çözüm üzerinde çalışıyoruz. Öncesinde ilerlememizi sizinle de paylaşacağız, ama iyi bir ilerleme kaydedeceğimize güvenimiz tam.

Kaynak: https://oyungezer.com.tr/haber/hitman-3-henuz-cikmadi-ama-eglenceli-yama-notlari-simdiden-hazir/detay