14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken neredeyse her markanın o güne özel olarak hazırladığı ürünler, hizmetler ve pazarlama kampanyaları her yıl değişik fikirler ile karşımıza çıkıyor. Sevgililer Günü’nün kalıplaşan bir aşk günü olması nedeniyle genel olarak her yıl değişik şekilli çikolatalar, çiftlerin birbirine yapabileceği sürprizleri süsleyen eşyalar, alınabilecek hediyeler gibi birçok alternatif sunuluyor.  Bu yıl gıda sektörünün 14 Şubat için yaptığı değişik yeniliklerden biri ise, çeşit çeşit makarnalar üreten bir şirket olan Kraft’ın sadece o güne özel sınırlı sayıda çıkardığı pembe mac & cheese makarnaları

Kraft, Sevgililer Günü’ne özel olarak ürettiği Candy Kraft Mac & Cheese adındaki makarnayı ürettiğini ve satışa sunmayıp sadece CandyKraftMacandCheese.com’da seçeceği 1000 kişiye kalp şeklindeki bu paketlerden göndereceğini Instagram üzerinden duyurdu. Sevgililer Günü denince akıllara gelen aşk renkleri kırmızı, pembe, bordo gibi renkler olduğundan Kraft, makarnalara parlak pembe rengi verebilmek için pancar ve havuç konsantrelerini tercih etti. Tadı normal mac & cheese ile aynı olacak olan bu makarnaların yanında marka ayrıca bir şeker paketi de gönderecek. Bu sayede ismine uygun olarak 1000 kişi şeker tadında makarnaları yeme şansı kazanacak.

 27 Ocak tarihinden 31 Ocak tarihine kadar, bu makarnalardan kazanmak isteyenler web siteyi ziyaret ederek, Instagram’daki gönderinin altına da bir Sevgililer Günü notu yazacaklar. Kazananlar 1 Şubat tarihinde açıklanacak. Şimdiye kadar markanın Instagram gönderilerine binlerce yorum yapıldı. Çok ilgi gören bu makarnaları tatmak isteyenler aynı zamanda Twitter üzerinden de #CandyKraftMacAndCheese hashtagi ile beğenilerini dile getirdiler.

Kaynak: https://pazarlamasyon.com/krafttan-sevgililer-gunune-ozel-sekerli-mac-cheese/