GTA 6 fragmanı yakında çıkabilir! - ShiftDelete.Net

Oyun severlerin 2019 yılında en çok konuştuğu konulardan bir tanesi olan GTA 6, 2020’de de konuşulmaya devam ediyor. Tam anlamıyla yılan hikayesine dönen ve Rockstar Games‘in konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadığı GTA 6 meselesi ile ilgili şimdi yine yeni birkaç gelişme yaşandı.

Normal koşullarda Rockstar Games’in, GTA 6’yı 2019 yılında duyurmasıbekleniyordu. Çünkü GTA 5 piyasaya sürüleli tam 6 yıl olmuştu. Ve Rockstar Games, özellikle de büyük oyunlarının arasında 5-6 yıl kadar zaman koyuyordu. Ancak beklentiler boşa çıktı ve Rockstar Games, GTA 6 ile ilgili en ufak bir açıklama bile yapmadı. Hal böyle olunca da oyunseverler, GTA 6 ile ilgili kendileri iz sürmeye başladılar.

 Rockstar’ın ana şirketi Take-Two Intreractive CEO’su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto serisinin yeni nesil konsollar için optimize edelip edilmeyeceği hakkındaki bir soruya ‘harika ve cesaret verici’ cevabını vermişti. Dolayısıyla söz konusu ilan mevcut GTA oyunlarının olası yeni versiyonları için de açılmış olabilir. Yine de temennimiz GTA 6 fragmanı için olması yönünde!

Kaynak için tıklayınız.