Trendyol ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'ndan geleceğin liderlerine eğitim bursu

Trendyol ve TOG işbirliği ile üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla Trendyol & TOG Eğitim Bursu’nu hayata geçirdi. Trendyol, burs programı ile hazırlık dahil üniversite eğitimi boyunca başarılı öğrencilerin yanında olacak. Geleceğin liderleri olan gençlere her zaman büyük önem verdiklerini belirten Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu “Ülkemizin geleceği olan gençleri desteklemeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz” dedi.

Trendyol, üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla, “Trendyol & TOG Eğitim Bursu” programını başlattı. Değerlendirmeler sonucunda programa katılacak üniversite öğrencilerine hazırlıktan başlayarak son sınıfa kadar 5 yıl boyunca karşılıksız burs verilecek. Ayrıca programa dahil olan öğrencilere Trendyol’da staj imkanı ve mentorluk olanağı da sağlanacak. Burstan, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Ekonomi ve İşletme bölümlerinde okuyan öğrenciler faydalanabilecek. 

Gençlere fırsat tanındığında değişime ayak uyduran değil, değişimi yaratan ülke olabileceğimizi belirten Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu, “Trendyol olarak Türkiye’ye en yüksek pozitif etkiyi yaratan şirket olmayı hedefliyoruz. Bu anlayışla, ülkemizin geleceği olan gençleri desteklemeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Trendyol & TOG Burs programı ile üniversitenin ilk sınıfından itibaren başarılı gençlerimizin yanlarında olacağız. Maddi desteğin yanı sıra staj ve mentorluk olanakları sağlayacağız” dedi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğinde hayata geçirilen burs için başvurular “https://form.jotform.com/TOG/trendyoltogegitimfonubasvuruformu” adresi üzerinden 28 Ocak – 11 Şubat 2021 tarihleri arasında kabul ediliyor. Online olarak gerçekleştirilecek başvuru sürecinin ardından adaylar mülakata davet edilecek. 40 kişilik burs komitesi tarafından değerlendirilen adaylar arasında en yüksek puanı alan öğrenciler burs imkanından faydalanacak.

Kaynak için tıklayınız.