Microsoft’un en sevilen oyunlarından olan Age of Empires’ın resmi YouTube hesabından yeni bir fragman ile Age of Empires IV’nin çıkış tarihi için bir “Hayran Önizlemesi” yayınlandı.

2019’un Kasım ayında düzenlenen XO19 etkinliğinde Age of Empires IV’ten bir bölüm gösteren Microsoft, Age of Empires IV’nin çıkış tarihi hakkında bir netlik kazandırmasa da Age of Empires IV için bir fragman yayınladı. Fragmanda oynanış görüntüleri de bulunan videoda yeni senaryo moduna ve yeni oynanabilir medeniyetlere de göndermeler bulunuyor.

Age of Empires IV çıkış tarihi ne zaman belli olacak?

Age of Empires ekibi, yapılacak yeni bir etkinlik ile serinin kutlanacağını duyurdu. Etkinlik; 10 Nisan’da Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. AgeofEmpires.com, Twitch, Facebook Live, Xbox YouTube kanalından ve ayrıca Çin’deki oyunculara özel Bilibili üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Age of Empires’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda: “Depoladığımız her şeyi mahvetmek istemesek de X019’daki ilk fragmandan bu yana Age of Empires IV’e daha fazla göz atmaya istekli olduğunuzu biliyoruz. Yayınımız; keyfini çıkarmanız için oyun, medeniyetler, senaryo modu ve daha fazlasına yeni bir bakış içerecek” deniyor.

“Hayran Önizlemesi”, Age of Empires II: Definitive Edition ve Age of Empires III: Definitive Edition oyuncularını da unutmayarak ve onlar için de bazı yenilikler paylaşacak. Bunların yanı sıra duyuruda; son üç yılda Age of Empires’ın Definitive Edition’ları, Age of Empires II ve Age of Empires III ile deneyimli ve yeni oyuncuları memnun ettiklerini vurguluyorlar: “Topluluğumuzun temelinde böylesine enerjik, adanmış bir hayran kitlesine sahip olmaktan gurur duyuyoruz.”

Kaynak: https://www.merlininkazani.com/age-of-empires-iv-cikis-tarihi-yakinda-belli-olabilir-haber-116947