Amazon Türkiye yaptığı açıklama ile “Gıda ve İçecek kategorisinin” hizmete girdiğini duyurdu. Kategorinin içerisinde konserve gıda, alkolsüz içecekler, atıştırmalıklar, makarna ve baklagillerden oluşan zengin ürün yelpazesi bulunuyor. Çok sayıda ürünün Amazon kullanıcıları ile buluştuğu yeni kategoride Eti, Yayla, Nutella, Lipton, Ruffles, Çaykur gibi yüzlerce yerli ve yabancı marka bulunuyor.

Açılışa özel kampanya…

Gıda ve İçecek kategorisinden alışveriş yapan Amazon müşterileri Pepsi, Julius Meinl, Nish Coffee, Lindt, Calve ve Dr. Oetker gibi bilinen markalardan stoklarla sınırlı ve seçili ürünlerde açılışa özel kampanyalı fiyatlardan sunulacak.

“Ürün yelpazemizi genişletmeye devam edeceğiz”

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Amazon.com.tr’yi hizmete açtığımızdan bu yana müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın çalışıyoruz. Bu doğrultuda, ürün seçkimize ‘Gıda ve İçecek’ kategorimizi eklediğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Amazon Türkiye olarak müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürünleri mümkün olan en hızlı ve güvenilir şekilde sunarak fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin Amazon Türkiye’den alışveriş yapmanın kolaylığını ve rahatlığını yaşarken tüm ihtiyaçlarını da karşılayabilmeleri adına hâli hazırda geniş olan ürün yelpazemizi daha da genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/amazon-turkiye-gida-pazarina-da-el-atti/