D Maris Bay, iletişim faaliyetleri için Ogilvy İstanbul’u seçti

D Maris Bay, yeni dönemde tüm reklam, PR ve sosyal medya çalışmaları için Ogilvy İstanbul anlaştı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin kreatif ve dijital ajansı Senfonico oldu

Binlerce League Of Legends tutkununu espor çerçevesinde bir araya getiren Riot Games, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin kreatif ve dijital çalışmalarını Senfonico’ya emanet etti.

Fresenius Kabi Türkiye’nin iletişimi OptimoreGroup’a emanet

Fresenius Kabi Türkiye’nin iletişim ajansı OptimoreGroup bünyesinde yer alan OptimumHealth oldu. 1996 yılında kurulan, bu yıl 5 departmanla yeniden yapılanan OptimoreGroup bünyesinde yer alan OptimumHealth, Fresenius Kabi Türkiye’ye kurumsal iletişim, içerik yönetimi ve sosyal medya alanlarında hizmet verecek.

Türk Henkel dijital projeler için Med Partners’ı tercih etti 

Türk Henkel’in dijital projelerdeki tercihi, Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı oldu. Med Partners, reklam ve halkla ilişkiler alanında verdiği hizmetlere dijital çözümleri de ekledi.

Idecon Türkiye’ye 2 yeni marka

Folkart Yapı’nın 2021 yılı konkurunu kazanan Idecon Idea & Congress, bünyesine Galderma Türkiye’yi de ekledi. Ajans, yeni markalarına iletişim faaliyetlerinden kurumsal sosyal sorumluluk ve influencer pazarlamaya kadar birçok kapsamda hizmet verecek.

MonoPoli Sigorta İletişim Ajansını Seçti

MonoPoli Sigorta yeni dönem iletişim faaliyetlerini TCC Plus iş birliğinde yürütmeye karar verdi.

Epsilon Yayınevi, bkz. İletişim dedi

Epsilon Yayınevi’nin çatısı altında yer alan Epsilon, Uçan Fil ve Kafka Kitap’ın iletişim danışmanlığı, 1 Nisan 2021 tarihi itibarıyla bkz. İletişim tarafından yürütülecek.

Canyaş İletişim’e yeni marka

Stellantis grup şirketi çatısı altında Peugeot, Citroen, Opel ve DS olmak üzere dört ikonik markanın Türkiye’deki satış, pazarlama ve satış sonrası faaliyetlerini yürüten otomobil üreticisi ve mobilite sağlayıcısı Groupe PSA Türkiye, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları yönetimi danışmanlığı için Canyaş İletişim’i tercih etti.

Arzum’un stratejik iletişim ajansı Salt İletişim Grup oldu

Arzum; yeni dönemde stratejik iletişim çalışmalarını hedef kitleye en etkin şekilde ve doğru kanallardan ulaşma vizyonu ile markalarına 360 derece entegre pazarlama iletişimi hizmeti sunan Salt İletişim Grup’a emanet ediyor.

İstanbul Cevahir yeni iletişim ajansını seçti

Alışveriş ve eğlence merkezi İstanbul Cevahir’in, yeni dönem iletişim ajansı ZB Medya İletişim oldu. ZB Medya İletişim; İstanbul Cevahir’in kurumsal iletişim, halkla ilişkiler danışmanlığı, liderlik iletişimi, medya danışmanlığı ve halkla ilişkiler proje yönetimi çalışmalarını gerçekleştirecek.