Dünya çapında faaliyet gösteren Londra merkezli medya kuruluşu Reuters web sitesinde büyük çaplı bir değişikliğe gidiyor. New York Times tarafından yapılan habere göre, Reuters yakın zamanda daha profesyonel okurlara hitap etmek için web sitesinin tasarımını yenilenecek. Bu yeni tasarımla birlikte Reuters yakın zamanda diğer pek çok büyük medya kuruluşunun geçiş yaptığı dijital abonelik sistemini benimseyecek.

Reuters’ın yeni dijital abonelik sistemi için aylık ücret 34.99 dolar olarak belirlendi. Reuters pazarlama yetkilisi Josh London, Reuters web sitesinin aylık 41 milyon ziyaretçisi bulunduğunu belirtti. London’un açıklamalarına göre, yaptıkları analizler sonucu Reuters.com ziyaretçilerinin çoğunluğunun “son dakika haberler” takipçileri ve “gelişmelerin endüstrilerini nasıl etkilediğine dair içerik ve analiz bekleyen profesyonellerden” oluştuğu tespit edildi. Reuters’ın web sitesi yakın zamanda abonelik modeli ve yenilenmiş tasarımıyla takipçi kitlesine hizmet etmeye devam edecek. 

Kaynak: https://t24.com.tr/haber/dunyanin-en-buyuk-medya-kuruluslarindan-reuters-in-internet-sitesi-abonelik-sistemine-geciyor,946409