Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi görünürlük araç olan Semrush yaptıkları açıklama ile Türkiye’de hizmet vereceklerini duyurdu. Dünya çapında 7 milyon üzerinde pazarlamacı ve birçok uluslararası markaya hizmet veren Semrush, Türkiye’de yönetecekleri operasyonlarda, Türkiye’nin öncü dijital pazarlama ajanslarından Jeel Media ile çalışacaklarını duyurdu.

Semrush Türkiye pazarında 12 yıllık tecrübesi, 142 ülkeden oluşan veri tabanı, 20 milyar anahtar kelime içeren arama motoru, 41 trilyon backlink ve 40 üzerinde gelişmiş araç ile, pazarlama stratejilerini geliştirme, daha iyi proje oluşturabilme, rakip işletme strateji gözlemi ve sosyal medya gönderilerinin doğru analizi gibi birçok alanda işletmelere yardım olanağı sağlayacak.

Pazarlama potansiyellerini arttırıp yeni müşteri tabanları oluşturmak isteyen işletmelerin bu amaçlarına ulaşması Semrush ile oldukça kolay olacak gibi görünüyor. Türkçe müşteri desteği ve özel indirim fırsatları için Semrush işletmeleri semrush.com.tr adresini ziyaret etmeye davet ediyor.

Kaynak için tıklayınız .