UBER: Türkiye’de aşılama sürecine destek olmak için buradayız.


Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. 24 Mayıs tarihi itibariyle Covid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye ediliyor. Kampanyayı kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için kullanabilirsiniz.

Uber’in bu kampanya için 1 Milyon TL bütçe ayırdığını belirten Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Tüm dünyada yaşanan bu pandemi döneminde aşılar salgını yenmek için tek umudumuz. Türkiye’de devam etmekte olan aşılama sürecinde Uber kullanıcılarına aşı olmaya gidiş ve dönüş yolculuklarında destek sağlayabileceğimiz için çok mutluyuz.” dedi.

UBERAŞI kodunu uygulamaya girerek faydalanılabilecek bu kampanya 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü başlayacak. Kampanyadan yalnızca başlangıç veya bitiş noktası devlet hastanelerindeki aşı merkezlerinde olan yolculuklar için faydalanılabilecek. Kampanya başka indirim veya promosyon ile birleştirilemeyecek. UBERAŞI kodu iki yolculukta kullanılabilecek ve yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 40 TL olacak.

Kullanım Koşulları
a) Bu Promosyon, Uber çalışanları, temsilcileri veya bu Promosyonun yönetimiyle doğrudan ilişkili herhangi bir üçüncü kişi dışında, İstanbul ve Ankara’da bulunan,  bir Uber hesabına sahip olan ve Uber Kullanıcı Koşullarına uyan 18 yaş ve üzeri tüm yolculara açıktır.
b) Promosyon kodu 24 Mayıs 2021’den itibaren geçerlidir ve sınırlı sayıdadır.
c) Promosyon kodu, Uber Taksi ürünü için geçerlidir ve sadece burada listelenmiş geçerli konumlardan birinde başlayan veya biten Uber yolculuklarında geçerli olacaktır.
d) Promosyonu uygulamak için yolculuğunuzu talep etmeden önce Uber uygulaması üzerinden Promosyon kodunu uygulayın. Promosyon yalnızca Uber Taksi’nin mevcut olduğu yerlerde geçerli olacaktır, UberTaksi ürününün müsaitliği için uygulamayı kontrol edin.
e) Promosyon bahşişler, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. 
f) Yolculuk başına maksimum indirim tutarı 40TL’dir. Bir yolculuk tutarı, yolculuk başına 40 TL’den fazlaysa, o yolculuğun kalan bakiyesinin tamamı için yolcu sorumlu olacaktır ve bu tutar, seçilen ödeme yöntemine göre tahsil edilecektir.
g) Promosyon iki (2) yolculuk için geçerlidir.
h) Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kaynak için tıklayın.