Uzun senelerdir bir hayran modu olarak sunulan TruckersMP modu sayesinde oyuncular, Euro Truck Simulator 2 deneyimini multiplayer olarakta yaşayabiliyorlardı. Yeni gelen haberler oyuncuları heyecanlandıracağa benziyor. Uzun yıllardır konuşulan konu sonunda gerçekleşiyor. Euro Truck Simulator 2 multiplayer modu artık resmiyete kavuşuyor.

Euro Truck Simulator 2 multiplayer resmiyete kavuşuyor

Yalnızsa ETS 2 değil, American Truck Simulator oyunucuları da aynı yeniliklerden yararlanabilecekler. Her iki oyun için de multiplayer desteği geliyor. Her iki oyun için de deneysel beta açık durumda. Çok oyunculu mod, sekiz oyuncunun aynı sunucuda birlikte oynayabilmesi ve birlikte hareket edebilmesini sağlayan “Konvoy Modu” biçiminde geliyor. Sekiz oyuncunun tamamı aynı işi alabilecek. Aynı zamanda yapay zeka trafiği ve hava durumu da senkronize ediliyor olacak. Bu sayede oyuncular aynı dünya içerisinde birlikte yük taşıyabilecekler.

Her iki oyunun da çok oyunculu modu bir takım modlar sayesinde erişime açık durumda. Yıllardır çok az sorunla kullanılan bu modlar artık yerini resmi olarak yayınlanacak çok oyunculu moda bırakabilir. Resmi yayınlanacak çok oyunculu mod, şu an ki modlar kadar kapsamlı olmasada ilerleyen zamanlarda gelişecektir. Eğer modu denemek isterseniz 1.41 Güncelleme Deneysel Beta’ya nasıl katılınacağına dair talimatlara buradan ulaşabilirsiniz. Güncellemenin beta sürümden ne zaman tam sürüme geçeceği daha belli değil.

Kaynak: https://www.merlininkazani.com/euro-truck-simulator-2-multiplayer-resmi-olarak-geliyor-haber-117480