BrandWeek İstanbul, dünyanın yaratıcı liderleri, etkili iletişimcileri, ilham verici projelere imza atan tasarımcıları ve yöneticileriyle birlikte, 8-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul’un farklı noktalarında ve dijitalde ‘’21. Yüzyılda İnsan Olmak’’ temasıyla yeni çağın yeni paradigmalarını keşfe çıktığı keyifli bir yolculuk ile gerçekleşti.

EMEA bölgesinin en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul, dokuzuncu yılında Türkiye’nin ve dünyanın yaratıcı liderleri ile hem sahnede hem de dijitalde izleyicisiyle buluştu. Brand Week İstanbul, bu yıl, ”21. Yüzyılda İnsan Olmak’ temasıyla ekonomide, toplumda, sanatta ve teknolojide yeni çağın yeni paradigmaları konusunu yaratıcı isimler eşliğinde ele aldı. 

8 Kasım’da konuşmacılara özel düzenlenenen resepsiyonun ardından etkinlik 9 Kasım’da, Müze Gazhane’de herkese açık olarak atölyeler, sergiler, söyleşiler, imza günleriyle açılışı yaptı. 

Müze Gazhane’de, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Harun Tekin ve Koray Candemir, Şakalı Akustik ile devam etti. Müze Gazhane’de, Prof. Renata Salecl’in söyleşisi ve imza günü, Dilara Koçak’ın İklim Pozitif Mutfak Atölyesi ve Yekta Kopan’ın söyleşisi ve imza gününden sonra, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “İnsan Odaklı İstanbul” isimli açılış konuşması ile İstanbullulara seslendi. Hemen ardından Harun Tekin ve Koray Candemir, şarkılarıyla sahne aldı. 

BrandWeek İstanbul, 10-11-12 Kasım tarihlerinde ise Zorlu PSM’de gerçekleşen oturumlar, paneller, seminerler, marka lansmanları, ödül törenleri ve yarışmalarla yılın en ilham verici haftası olmayı amaçladı. Etkinlikte yaratıcı endüstrilerin, iletişim dünyasının ve teknolojiye öncülük edenlerin odağındaki meseleler ele alındı. 

Yazar ve müzisyen Zülfü Livaneli, sanatçı Refik Anadol, komedyen Cem Yılmaz, belgesel yapımcısı Coşkun Aral, Wikipedia’nın kurucu ortağı Jimmy Wales, yazar Ece Temelkuran, oyuncu Engin Akyürek, yazar André Aciman, oyuncu Tuba Ünsal, filozof Prof. Renata Salecl, müzisyen Haluk Levent, analist Brian Solis, fütürist Bernard Marr, maNga müzik grubu, oyuncu Belçim Bilgin, teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, MasterCard CMO’su Raja Rajamannar, MullenLowe Group UK CCO’su ve iletişimci Jose Miguel Sokoloff, yazar ve gazeteci James Nestor bu seneki konuşmacılardan sadece bazılarıydı. 

HABERİN DETAYLI LİNKİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

ŞİMAL DOĞAN