Bu yıl Migros ve Ariel’in gerçekleştirdiği dokuzuncu giysi bağışı kampanyası. Migros  ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Procter & Gamble’ın (P&G) tüketici hayatını iyileştirdiği Aynı Çatı Altında Yarına Umut projesi kapsamında on binlerce insanı mutlu edecek. 

Tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle zor geçen bir dönemde, “Umudu Paylaş ve Ulaş” kampanya kapsamında her yaştan kıyafeti Migro Store’da toplayan girişimciler. Aşinalık, bizi güçlendiren toplumsal dayanışma ve paylaşma geleneğine önemli bir katkı sağlar diyerek çalışmalarını duyurdu.

25 Eylül 2020 tarihine kadar 67 şehirdeki 787 Migros mağazasında toplanacak giysiler, önce kendi içlerinde yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılacak. Ariel ile yıkanarak temizlenecek ve ütülenecek. Yeni gibi tertemiz bir şekilde hazırlanacak olan giysiler, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) desteği ile Toplum Gönüllüsü gençler tarafından Aralık ayından itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Migros ve Ariel’in 2007 yılında başlattığı giysi bağışı kampanyasında yüz binlerce çocuğa Ariel  yıkanmış temiz giysiler verildi. Bu yılki “Umudu Paylaş, Gönüllere Ulaş” kampanyası ile on binlerce kişiye ulaşma hedefleniyor.

Siz de paylaşmak istediğiniz her yaştan kıyafetlerinizi 25 Eylül’e kadar Migros Mağazaları’na getirin, Ariel ile tertemiz yıkansın ihtiyaç sahiplerine ulaşsın.

Barış Ermek

Kaynakça: https://sivilalan.com/2020/09/02/ariel-ve-migros-umudu-paylas-kalplere-ulas-kampanyasi-toplum-gonulluleri-vakfi-tog-destegi-ile-on-binlerce-kisiyi-mutlu-edecek/