Facebook, bu hafta Messenger Kids uygulamasını güncelledi. Bu bağlamda karanlık mod ve ses efektleri dahil olmak üzere üç özellik ekledi. Her güncelleme önce iOS tarafında yer alırken, sonradan Android telefonlara geliyor.

Messenger KidsFacebook‘un 13 yaş altı kullanıcılara yönelik mesajlaşma uygulaması olarak çıktı. Uygulama, ebeveynlerin kişileri yönetmesi, engellenen hesapları görüntülemesi ve mesajları izlemesi için bir gösterge panosu içeriyor.

OS X:Users:Shahbaz:Desktop:Proutlet fotolar:facebook-messenger-kids-guncelleme-aliyor (1).jpg

FACEBOOK MESSENGER KİDS, KARANLIK MOD ALIYOR

iPhone ve iPad kullanıcıları bu hafta, karanlık mod desteğini ve sohbetten iki oyunculu oyunlar başlatma yeteneğini görmeye başlıyor. İkinci özellik, bir sohbet dizisine girdikten ve sağ alt köşedeki turuncu kontrolcü ‘Oynat’ sekmesine dokunduktan sonra aktif hale geliyor.

OS X:Users:Shahbaz:Desktop:Proutlet fotolar:facebook-messenger-kids-guncelleme-aliyor-1.jpg

SESLİ MESAJLAR İÇİN EFEKTLER YOLDA

Facebook son olarak robot, hayalet, goril, fare ve deniz kabuğu gibi sesli mesajlar için efektler sunuyor. Önümüzdeki haftalarda da bu özellik uygulama bünyesine geliyor. Messenger KidsApp Store üzerinden iPhone ve iPad için kullanılabiliyor.

İlgili bir haberde Facebook, özel labirent oluşturmaya yönelik içerik oluşturucu araçlarıyla klasik PAC-MAN oyununu platforma getiriyor:

DÖRT KİŞİYE KADAR OLAN GRUPLAR HALİNDE TEK BAŞINA YA DA ÇOK OYUNCULU OYNAYIN. HER LABİRENTİ TAMAMLAMAK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIRKEN, TOPLAMDA EN YÜKSEK PUAN İÇİN BİRBİRİNİZLE REKABET EDİN. PAC-MAN COMMUNITY’NİN YERLEŞİK LABİRENTİNE EK OLARAK, OYUNCULAR MAZE CREATOR ARACILIĞIYLA KENDİ SEVİYELERİNİ VE ZORLUKLARINI DA OLUŞTURABİLİYOR.

SEVINJ RUSTAMKHANLI

KAYNAKÇA

HTTPS://DIGITALHOUSE.COM.TR/FACEBOOKUN-COCUKLARA-OZEL-UYGULAMASI-GUNCELLEME-ALIYOR/`