Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde ön değerlendirme süreci biterken, kısa listeye kalan adaylar belli oldu.

Sektörel ajanslar, ilgili sektör dernekleri, medya kuruluşları, akademisyenler, marka temsilcileri ve PR sektörünün seçkin isimlerinden meydana gelen jüri üyeleri 30 Kasım, 1 Aralık ve 2 Aralık 2021 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus’da bir araya gelerek ön değerlendirme aşamasını gerçekleştirdi. “Etkinlik”, “Saha” ve “Dijital” alanlarında yapılan başvuruların jüri ekibi tarafından değerlendirildiği bu süreçte kısa listeye kalan adaylar oylandı.

Geçmiş yıllarda 26 kategori ile gerçekleşen yarışma, bu yıl eklenen yeni başlıklarla 46 kategoriden başvuruları kabul etti. 2021’deki konsepti “METAMORFOZ” olan 13. DP Ödüllerinin sahipleri, Ocak ayında gerçekleşecek bir törenle sahiplerini bulacak.

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde sona doğru yaklaşılırken, kısa listeye kalmaya hak kazanan projeler için buraya tıklayın. 

Kaynak için tıklayın.