Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılım şirketi Logo Yazılım, dünyanın en büyük, en saygın ve en yaratıcı yarışmalarından biri olan MarCom Awards’tan 4 ödül aldı.

Pazarlama ve iletişim alanındaki en yaratıcı projelerin yarıştığı ödül programında Logo Yazılım, 1-0 önde 360 entegre iletişim kampanyası ile ‘Stratejik İletişim’ başlığında yer alan ‘Entegre Pazarlama’, ‘Markalaşma’ ve ‘Marka Yenileme’ kategorilerde 3 Platinum Ödülün sahibi olurken; 800’den fazla iş ortağı için online gerçekleştirdiği iş ortakları toplantısı ile ‘Özel Etkinlikler’ kategorisinde Altın Ödül almaya layık görüldü.

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılım şirketi Logo Yazılım, pazarlama ve iletişim alanındaki en yaratıcı projelerin yarıştığı ödül programında, 1-0 önde 360 entegre iletişim kampanyası ile ‘Stratejik İletişim’ başlığında yer alan ‘Entegre Pazarlama’, ‘Markalaşma’ ve ‘Marka Yenileme’ kategorilerde 3 Platinum Ödülün sahibi oldu.

Logo Yazılım, 800’den fazla iş ortağı için 4 haftalık deneyim olarak tasarlanan, bulut bilişim, büyük veri ve mobilite teknolojilerinden yararlanılarak uzaktan online olarak gerçekleştirilen iş ortakları toplantısı ile de ‘Özel Etkinlikler’ kategorisinde Altın Ödül kazandı.

2021 yılında 41 ülkeden 6.000’in üzerinde başvuru alan, pazarlama ve iletişim alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında olan MarCom Award’tan 4 ödülün sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Logo Grup Pazarlama Başkanı, CMO Begüm Arş Türk, şunları söyledi: “Logo olarak işletmelerin verimliliğini ve kârlılığını arttırmaya yönelik çözümler geliştiriyoruz. İş yazılımlarımız ile farklı sektörlerdeki ve ölçekteki şirketlerin daha esnek ve verimli çalışmalarına ortam hazırlayarak rekabette güçlenmelerini sağlıyoruz. Logo çözümleriyle işletmelerin verimlilik, hız ve rekabette 1-0 önde olduğunu vurguladığımız reklam filmimiz ile aldığımız ödül bizi gururlandırıyor.” dedi.

Begüm Arş Türk, pandemi sürecince 4 haftalık bir deneyim sunarak, online gerçekleşen iş ortakları toplantısının “Özel Etkinlikler” kategorisinde Altın Ödül’e layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şöyle devam etti: “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi nedeniyle ilk defa tecrübe ettiğimiz bir çalışma düzenine geçtik. Hepimiz için yeni olan bir sisteme hızla uyum sağlayarak başarılı işler yapmak en büyük motivasyon kaynağımız. Ödüllerde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Merkezi ABD’nin Dallas kentinde bulunan ve Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, dünyanın en geniş katılımlı yaratıcılık yarışması olarak nitelenen MarCom Awards, iletişim ve pazarlama alanında mükemmelliği ödüllendirirken, sektör profesyonellerinin yaratıcılık, yoğun çalışma ve büyüklüğünü de değerlendiriyor.

Kaynak: https://www.dijitalgundem.net/logo-yazilim-a-marcom-awardstan-4-odul/

Yusuf TOPAL