Uzun oyun seanslarında elinizin ve parmaklarınızın yorulduğunu hissediyorsanız 10 dakikanızı ayırarak Bauhütte MSG-01H-BK cihazının ısı destekli parmak masajı ile rahatlayabilirsiniz. 

Bilgisayar sistemleri her ne kadar hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından birisi haline gelse de uzun kullanım süreleri insan sağlığını etkileyebilir. Özellikle sağlıksız bilek açıları ve parmakların sürekli hareketi el kısmında rahatsızlıklar oluşturuyor. Buna yönelik geliştirilen aksesuarlardan birisi Japonya’dan geldi. 

Bauhütte MSG-01H-BK neler sunuyor?

Japon Bauhütte firması tarafından geliştirilen el masaj cihazı özellikle uzun kullanım süreleri sonrasında rahatsızlık hisseden ya da oyun öncesinde elini biraz daha rahatlatmak isteyen oyuncuları hedefliyor. Masajın yanında sıcak tutma özelliği de var. 

Prizden gücünü alan cihaz 15 farkı masaj bölgesine sahip. Böylece tüm elinize veya belirli parmaklarınıza masaj yapabiliyor. 3 farklı baskı seviyesi olan masaj aleti 10 dakikalık bir süreye sahip ve sonrasında otomatik olarak masaja son veriyor. 

Diğer bir özelliği ise sıcaklık sunması. İki farklı seviyede elinizi ısıtabiliyor. Dilerseniz masaj yaptırmadan sadece elinizi ısıtabiliyorsunuz. Ürün sadece üzerinde yer alan tuşlar ile kontrol ediliyor. Bauhütte MSG-01H-BK masaj aleti 145$ fiyat etiketine sahip. Firmanın ayaklarınız için de bir masaj aleti mevcut. 

Kaynakça: https://www.donanimhaber.com/bauhutte-den-el-masaj-aleti–142976

Yusuf TOPAL