Casper, “Keşfederek büyüyoruz!” mesajıyla yeni reklam filmini yayınladı. Bu film ile tüketicileriyle arasında oluşan güçlü bağa seslenen Casper, kendisiyle büyüyen bir neslin merak duygusunu, teknoloji tutkusunu ve birlikte keşfetme arzusunu ön plana çıkarıyor. 

1991 yılında ilk bilgisayar üretimine başlayan ve bir nesli büyüten Casper, yeni reklam filminde Türkiye’nin teknoloji markası olma yolculuğunu anlatıyor. Evlerdeki ilk bilgisayar kullanımında yaşanan heyecana ve ilk programını yazan teknoloji tutkunlarının keşfine Casper’ın ortak olduğunu gözler önüne seren reklamda, yıllardır heyecan ve tutkularının peşinde koşan neslin artık Casper’da teknolojiyi üreten mühendisler olduğu gerçeği gösteriliyor. 

Casper, #KeşfederekBüyüyoruz konseptiyle yola çıktığı reklam filminde, bilgisayarlarına hayranlık duyarak teknolojik keşfe konulan Casper nesli mühendislerin Türkiye’nin dijitalleşmesine ve teknolojisine yön veren Avrupa’nın en büyük üretim tesisindeki macerasını da selamlıyor. En değerli anıların paylaşımında ve hep birlikte üretmenin heyecanında Casper’ın her zaman kullanıcılarının yanında olacağını vurgulayan film, Dijifabrik imzası taşırken filmin yönetmenliğini de Murad Küçük üstleniyor. 

İşte Casper’ın “Keşfederek büyüyoruz!” mesajıyla kullanıcılarına seslendiği yeni reklam filmi;

Kaynak için tıklayın.