Bonna, WWF-Türkiye işbirliği ile yaban hayatını desteklediği Prints  projesini hayata geçiriyor - Haber Gezgini2014 yılından bugüne HoReCa markası olarak faaliyetlerini sürdüren ve 89 ülkede otel, restoran ve kafe sofralarına şıklık getiren Bonna Porselen, yeni koleksiyonu Prints ile yaşamı tehdit altında olan yaban hayatına destek oluyor. WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) işbirliği ile hayata geçen koleksiyon, doğal yaşam alanları daraldığı için sayıları günden güne azalan ‘Alageyik, Turna, Su Aygırı, Siyah Gergedan ve Mavi Balina’ türlerinin ayak veya kuyruk izlerini taşıyor. Bonna, Prints koleksiyonuyla farkındalık yaratarak, tehdit altındaki bu canlıların dünyada kendilerinden bir iz daha bırakmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

1983 yılında küçük bir seramik atölyesinde faaliyete başlayan Kar Porselen’in çatısı altında yer alan Bonna, özgün, inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla olduğu kadar sürdürülebilirlik projeleri ile de dikkat çekiyor. Doğaya ve yaşama saygılı üretimi benimseyen marka, WWF-Türkiye işbirliği ile hayata geçirdiği Prints by Bonna koleksiyonu ile yaban hayatında yaşamı tehdit altında olan türler ile ilgili farkındalık yaratılmasına destek oluyor.

Prints, yaşamı tehdit altında olan türlerin ayak ve kuyruk izlerinden tasarlandı

Bonna, Prints koleksiyonu ile dünyadaki karbon ayak izini azaltarak, daha sürdürülebilir bir üretime doğru geçerken, yaşamı tehdit altında olan hayvanların dünyada her geçen gün azalan izlerine dikkat çekiyor. WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) işbirliği ile hayata geçen koleksiyon, doğal yaşam alanları daraldığı için sayıları günden güne azalan ‘Alageyik, Turna, Su Aygırı, Siyah Gergedan ve Mavi Balina’ türlerinin ayak veya kuyruk izlerinden tasarlandı. Sofralarda yer verilen her Prints ürünüyle, tehdit altındaki bu canlıların dünyada kendilerinden bir iz daha bırakmasına katkı sağlamayı hedefleyen marka, herkesi bu iyiliğe doğa dostu sofrasından ortak olmaya davet ediyor.

Barış Ermek

Kaynakça: https://sivilalan.com/2021/12/15/bonna-wwf-turkiye-is-birligi-ile-yaban-hayatini-destekledigi-prints-projesini-hayata-geciriyor/