Büyük bir dönüşümden geçen Social Media Awards Turkey, yeni başvuru döneminde katılımcılara Brandverse Awards’un 360 derece kapsamlı evreninden merhaba diyor. İlk kez metaverse ve NFT kategorilerinin de değerlendirileceği yarışmada bir sürpriz daha bulunuyor: Brandverse Awards’un tüm kazananları ödüllerinin NFT’lerine de sahip olacak.

Çeşitli günlük hayat dinamiklerinin ve pratiklerinin hızla değişime uğradığı, buna bağlı olarak pazarlama ve iletişim sektörünün de bitimsiz bir dönüşüm sürecine girdiği zamanlardayız. Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey de bu dönüşümü yakından takip ederek yeni dönemde “Brandverse Awards” çatısı altında katılımcılara merhaba diyor.

Eski ve yeni nesil iletişim, pazarlama iletişimi ve reklam alanında üretilen tüm işleri “bütünleşik pazarlama” anlayışıyla değerlendiren Brandverse Awards 2022 için başvurular 18 Mart’ta başladı. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle düzenlenen Brandverse Awards, yıl boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını özgün değerlendirme modeli ve alanında uzman sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jürisiyle ele alarak bu alandaki en önemli organizasyon olmayı hedefliyor. 

Bu yıl metaverse ve NFT alanında gerçekleştirilen öncü işler de Brandverse Awards’da değerlendirilip ödüllendirilecek.

Bir ilk: Metaverse ve NFT kategorileri  

Brandverse Awards, markaların metaverse ve NFT gibi son dönemde oldukça popüler olan konularda ürettiği çalışmalarla bu alanlardaki performanslarının da yetkin bir jüri tarafından değerlendireceği iki kategorisiyle ilgi çekiyor.

Türkiye’de ilk kez markalar metaverse ve NFT projeleriyle bir yarışmaya dahil olarak bu alandaki çalışmalarıyla ödül kazanma fırsatı bulurken, jüriler de ilk kez bu alanda sergilenen performansları değerlendirecek.  Başvuracak ve ödül kazanacak işler şimdiden merak konusu!

Kazananlar ödüllerinin NFT’lerine de sahip olacak!

En güncel gelişmeler doğrultusunda tasarlanan Brandverse Awards’ta ödül kazanan markalar dünyada Metaverse ve NFT özelinde uzmanlaşan ilk ajanslardan Metaverse360 Agency desteğiyle ödüllerinin NFT’lerine de sahip olacak.

Brandverse Awards’un tüm kategorilerinde geçerli olmak üzere, yarışmacıların ödül kazanmaları durumunda ödülleri yalnızca fiziksel olarak değil, NFT olarak Metaverse360 Agency tarafından hazırlanarak da kendilerine takdim edilecek.

Başvurular 22 Nisan’a dek devam ediyor!

Marka ve ajansların 1 Ocak 2021 – 1 Nisan 2022 döneminde gerçekleştirdikleri tüm iletişim çalışmalarıyla başvuru yapabilecekleri Brandverse Awards için başvurular için son gün 22 Nisan 2022 saat 23.59! 

En başarılı projeleriniz ile yarışmaya başvurmak ve başvuru detaylarını öğrenmek için www.brandverseawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERİN DETAYLARI İÇİN LİNKE GÖZ ATABİLİRSİNİZ.

ŞİMAL DOĞAN