25 Mayıs’ta online olarak gerçekleşecek etkinliğin programı açıklandı.

Digital Age Summit 2019 için hazır mısınız? - Digital Age

Bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan Digital Age Tech Summit’in programı belli oldu. Teknoloji, iletişim, kültür ve markalar dünyasının geleceğini mercek altına alan Digital Age Tech Summit, Garanti BBVA ana sponsorluğunda, teknoloji yazarı ve TV programcısı Ahmet Can’ın moderasyonuyla 25 Mayıs’ta online olarak gerçekleşecek.

Digital Age Tech Summit’te NFT, sanat ve ekonomi üçgeninde ortaya çıkan fırsatları ve bunun yaratıcı süreçler üzerindeki etkisini Prof. Dr. Aylin Seçkin incelerken, NFT’lerin nüfuz ettiği bir diğer alan olan oyunları 10 yılı aşkın süredir Second Life ve benzeri online medya platformlarındaki “insan”ı inceleyen dijital antropolojist Prof. Tom Boellstorff ele alacak.

Gerçeğin ve sanalın birleştiği noktada pazarlama iletişimini nelerin beklediğini NFT pazaryeri altyapı platformu Mojito’nun kurucusu Amanda Cassatt; yaşamın tüm bileşenleriyle online ortama taşındığı günlerde, etkin siber güvenlik stratejilerini SabancıDx Siber Güvenlik Grup Müdürü Nurettin Erginöz masaya yatıracak.

Dijital dönüşümün etkilediği alanlardan bir diğeri de finansal teknolojiler. Nakitsiz bir geleceği, kişiselleştirilmiş, sürdürülebilir ve yalın finansal çözümleri, Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer detaylandıracak. Pazarlama iletişiminin geleceğini tartışacak bir diğer isim de MasterCard CMO’su Raja Rajamannar olacak.

Dönüşen kent tasarımı, sağlık teknolojileri ve daha fazlası

Pandemi döneminde tüm dünyada yaygınlaşan “anında teslimat” uygulamalarının kentleri nasıl dönüştürdüğünü, kentsel tasarım uzmanı Greg Lindsay ve marka danışmanı Lev Kushner tartışacak. Yaşam alanları tasarlamak üzerine yine başka bir uzman, mimar Melike Altınışık, çok disiplinli mimarlık anlayışını Digital Age Tech Summit izleyicisine aktaracak.

Yaşam alanlarını ve doğayı odağına alan bir başka proje olan “Dünya’nın Kara Kutusu” isimli sosyal sorumluluk projesine dair her şeyi, The Glue Society kurucusu Jonathan Kneebone anlatacak.

Sağlık teknolojilerinin geleceğinin de konuşulacağı etkinlikte, konuyu, Roche Türkiye İletişim Lideri Nur Kaya, Roche İlaç Türkiye İş Çeviklik Dijital ve Müşteri Deneyimi Lideri Gizem Kedici Özbayraç ve Roche Diagnostik Türkiye, Sağlık Çözümleri Geliştirme Direktörü Doğutan Ülgen tartışacak.

Finansal sağlıktan ekolojik sağlığa giden yolda yeni teknolojilerin ve veri kullanımının etkisini ve geleceğini, Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu tüm hatlarıyla ele alacak.  Özetle, Digital Age Tech Summit’te bu sene teknoloji ve dijitalin dokunduğu çok sayıda alanda farklı bakış açıları ve deneyimler sunulacak.

Barış Ermek

Kaynak: https://mediacat.com/digital-age-tech-summitin-programi-belli-oldu/