Portuma Halic Universitesi

Eğitim kurumlarının pazarlama faaliyetleriyle yakından ilgilenen ve bu alanda öne çıkan isimlerden biri olan Portuma, Haliç Üniversitesi ile partnerlik yaparak ağını genişletti.

Haliç Üniversitesi’nin hedefinde en doğru kitleye ulaşmak ve başarılı pazarlama faaliyetlerini genişleterek sürdürmek için Portuma ile el sıkıştı. Haliç Üniversitesi, yeni partneri sayesinde Z kuşağı ile bağ kurabilmeyi ve oyun içi reklamcılık konusunda öncü olmayı hedefliyor. Portuma’nın kuruluş amacı oyun firmalarının oyun içi reklam alanlarının pazarlamasını sağlamak. İlk bakışta iki taraf için de nokta atışı bir anlaşma sağlanmış diyebiliriz.

İster konsol/PC olun, ister mobil oyun olsun her platformda faaliyet gösteren Portuma, oyunlarda güncel reklam alanları sunuyor. Böylece markalara güçlü ve modern bir bilinirlik stratejisi sunabiliyorlar. 

Haliç Üniversitesi ise doğru hedef kitleye nokta atışı ulaşmak ve oyuncuların tecrübesine zarar vermeden onlara erişmek için Portuma ile çalışma kararı aldı. Portuma’nın 177 ülkede, 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşabildiğini ve 15 farklı kategoride faaliyet gösterdiğinin de altını çizmek gerekli. 

İstanbul merkezli oluşum, oyun stüdyolarına ek gelir kaynağı sağlıyor ve reklam verenleri hedef kitlelerine ulaştırmada yardımcı oluyor. Kaynakça: https://mobidictum.biz/tr/halic-universitesi-ve-portuma-partnerlik-anlasmasi-yapti/