metin, kişi, iç mekan, grup içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi Cube Incubation‘da yer alan yapay zekâ odaklı girişimciler ile iş dünyasından önemli firma temsilcilerinin ve yatırımcıların bir araya geldiği “Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma” etkinliklerinin dördüncüsü 07 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşti.

AlbarakaTech Global, Arçelik, Migros, TUSAŞ ve Vakıf Katılım gibi firmaların, 212, APY Ventures, Fongogo ve Startes Hub gibi yatırım gruplarının katılım gösterdiği dördüncü Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma etkinliğinde ise 8 yapay zeka odaklı derin teknoloji girişimi proje ve ürünlerini içeren sunumlar gerçekleştirdi. Etkinliğinin ardından yetkililer ve girişimciler B2B alanlarında birebir görüşme fırsatına eriştiler.

Etkinlikte konuşan Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, “Günümüzde girişimler için büyüme ve başarıya giden yolda yatırım almanın en iyi yöntemlerinden biri kuluçka merkezlerinde yer almak. Kuluçka Merkezimiz Cube Incubation aracılığı ile hem girişimcilerin projelerini hayata geçirmelerine destek veriyor hem de sermaye desteği bulmaları için yatırım grupları ve firmalar ile girişimcilerimizi buluşturuyoruz” dedi.

Kaynakça: https://www.dijitalgundem.net/yapay-zeka-yatirimcilari-cube-incubationda-bulustu/