Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) tarafından 2009’dan beri her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve uluslararası arenada en prestijli pazarlama etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Global Marketer Conference bir kez daha İstanbul’da… Cumhuriyetin 100. yılında, Reklamverenler Derneği işbirliğiyle Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyona rekor seviyede katılım bekleniyor. Marketing Türkiye’nin de destekçi olarak yer aldığı zirvenin genel katılıma açık olan ve 27 Nisan’da gerçekleştirilecek Pazarlama Konferansı bölümü için Biletino.com üzerinden bilet satışı da başladı.

Böylece dev organizasyon WFA ve Reklamverenler Derneği iş birliğiyle ikinci defa Türkiye’de gerçekleştirilecek.

1994 yılından bu yana WFA üyesi olan Reklamverenler Derneği, reklam ve pazarlama iletişimi sektöründeki birçok çalışmada WFA ile kollektif yaklaşımla iş birliği yapıyor. 

2013 yılında Federasyonun Yönetim Kurulu’na ilk ve tek Türk üye olarak seçilen Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, Nisan 2022 itibarıyla bu görevi kesintisiz 10 dönemdir sürdürüyor. 

Reklamverenler Derneği’nin WFA Yönetim Kurulu’ndaki aktif çalışmaları, dünyadan Türkiye’ye ve Türkiye’den dünyaya ulaşan katkı ve bilgi akışının somut bir örneğini oluşturuyor.

Reklamverenler yeni dönemi “Pazarlama Konferansı”nda tanımlayacak

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) tarafından her yıl Nisan ayında organize edilen ve dünyanın en prestijli pazarlama etkinliklerinden biri olan Global Marketer Conference Istanbul, 25-28 Nisan 2023 tarihleri arasında, Reklamverenler Derneği’nin iş birliği ve Marketing Türkiye’nin medya desteğiyle İstanbul’da düzenlenecek. Etkinliğe, dünyanın dört bir yanından pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticiler katılacak. 

Küresel liderlerin lokal pazarlama uzmanlarıyla buluştuğu organizasyonda yetkin konuşmacıların katıldığı, CMO ve medya forumlarıyla tam gün sürecek “Pazarlama Konferansı” reklam ve pazarlama sektörünün geleceğine ışık tutacak.

Global Marketer Conference Istanbul’un en önemli etkinliklerinden birini kuşkusuz “Pazarlama Konferansı” oluşturacak… Konferans, Global Marketer Conference Istanbul’un genel katılıma açık olan tek etkinliği. 27 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm gün sürecek oturumlarla pazarlama alanındaki en güncel konular ve trendler ele alınacak.

Bilet satışları başladı

Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…

Sektör profesyonelleri Biletino.com‘dan bilet satın alarak Pazarlama Konferansı’na katılabilecek. Tüm sunumların İngilizce olacağı konferansta Türkçe simultane çeviri hizmeti de bulunuyor.

Katılımcılarının yüzde 90’ından fazlasını reklamverenlerin oluşturacağı, 30’un üzerinde üst düzey konuşmacının yer alacağı zirvenin konuşmacıları da netleşmeye başladı. Mastercard Chief Marketing & Communications Officer Raja Rajamannar, Bumble EMEA Marketing VP Naomi Walkland, AB InBev Global Chief Marketing Officer Marcel Marcondes ve VICE Media Group Vice President Mark Adams bu yıl “Pazarlama Konferansı”nda konuşacak isimler arasında yer alıyor.

Bu önemli zirveye dair gelişmeleri RVD ve WFA’ın Linkedin ve YouTube hesaplarından takip edebilirsiniz.

RVD LinkedIn Hesabı

RVD YouTube Kanalı

WFA LinkedIn Hesabı

WFA YouTube Kanalı

Kaynak

Gülnur Genç