Persil ve Miele markaları, geliştirdikleri ortak proje kapsamında, depremden etkilenen bölgelerimizde çamaşır yıkama ve kurutma alanları oluşturarak depremzedelerin kullanımına sundu.

Ülkemizin 11 ilinde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından başlatılan toplumsal dayanışma seferberliği, bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda tüm hızıyla sürüyor. Depremin yaralarını sarmak, bölgeye destek sağlamak üzere Persil ve Miele markaları, depremzedelerin giderek artan hijyen ihtiyaçlarına çözüm yaratmak üzere ortak bir projeye imza attı. “Persil ve Miele Yanınızda” fikriyle hayata geçirilen proje kapsamında; Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman illerindeki toplam 8 lokasyonda çamaşır yıkama ve kurutma alanları kuruldu. 

Deprem felaketinden etkilenen illerimize yönelik destek çalışmalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kurumsal vatandaşlık ilkesi ile hareket eden büyük şirketler ve markalar da yeni projelerle bölge halkının yanında oluyor. Tüketici Markaları ve Yapıştırıcı Teknolojileri kategorilerindeki yenilikçi ürünleriyle dünya genelinde faaliyet gösteren Henkel’in öncü çamaşır deterjanı markası Persil ve beyaz eşya, endüstriyel cihazlar ile beş kıtada satış ve pazarlama faaliyetlerini yürüten dünya markası Miele, bölgeye destek veren markalar arasında yer alıyor.

İki marka, geliştirdikleri “Persil ve Miele Yanınızda” projesinde bir araya gelerek Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman illerindeki 8 bölgede bulunan konteyner kent ve çadır kentlerde, depremden etkilenen vatandaşların kullanımları için, çamaşır yıkama ve kurutma alanları kurdu. Proje kapsamında Persil markası bölgeye 15 ton çamaşır deterjanı, Miele ise 55 adet çamaşır makinesi ve 55 adet kurutma makinesi ulaştırdı. Depremzedeler, bölgedeki ekiplerin desteği ile bu alanlarda çamaşırlarını yıkayıp kurutarak hijyen ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. 

Kaynak