Güne iyi başlamak, sağlam bir uyku çekmekten geçer. Kaliteli bir uyku istiyorsanız da en önemli iki ayrıntıya dikkat etmelisiniz: Yatak ve yastık seçimi. İşte sizi bu nedenle sıradan bir yastığın önüne geçen Sunrise Smart Pillow ile tanıştırmak istiyoruz.

Hem gündüz hem de gecenizi kökten değiştirmeyi vadeden akıllı yastık Sunrise, sıradan bir yastıktan daha fazlasını vadediyor: Sizi doğal bir şekilde uyandırmayı.Geceleriniz için derin uyku, sabahınız için Sunrise alarm teknolojisi ve biliminde yardımı ile artık sabahları uyanmak işkence gibi olmayacak.

Haftaiçi okul-iş derken sürdürdüğümüz erken kalkma rutinimiz var. Tabii uyku birçoğumuz için çok tatlı ve vazgeçilmez, bu sebeple de alarmlarımızı birçok kez erteliyoruz. Sunrise ise güzel bir noktada hedef belirliyor ve bizi daha dingin ve dinlenmiş, uyku döngümüzün doğru yerinde uyandırmak için yavaş yavaş yükselen doğal bir ışık sistemi kullanıyor.

Peki bu yastık nasıl çalışıyor diye sorduğunuzu duyar gibiyiz, hemen anlatalım. Yastığın alarm sistemi ise sizin uyku döngünüzü belirleyerek, uykunuzun en hafif yerinde uyanmanızı sağlayacak bir uyanma sürecine girmenizi sağlıyor. Bununla birlikte uykunuzun en hafif yerinde Güneş ışığının gözlerinize girerek sizi uyandırmasını bir nevi taklit eden Sunrise, sizi en hafif ve en dinlenmiş olduğunuz uyku aşamanızda uyandırıyor. Aynı sabahları olduğu gibi, yastıktan yavaş yavaş yükselen ışık göz kapaklarımız yardımı ile vücudumuzun uyku hormonu olan melantonin üretimini durdurması sağlıyor. Ve bu ışığın odanızda ne zaman var olması tamamen kontrolünüz altında olacağı için sabahları yorgun ve zor uyanma ihtimaliniz de bir hayli düşüyor.

 

Kaynak için tıklayın