Gerçek bir Viking olabildiğimiz hayatta kalma oyunu Valheim, erken erişimin ikinci haftasında rekorları alt üst etmeye devam ediyor. İki haftadır en çok satanlar listesinde lider konumda olan oyun, SteamDB’nin verilerine göre eş zamanlı oyuncu rekorunu da kırmış bulundu.

Pazar günü akşam saatlerinde tam 367.443 eş zamanlı oyuncuya kucak açan Valheim, Rust, PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Grand Theft Auto V gibi oyunları arkasında bıraktı. Steam’in en çok oynananları listesinde Dota 2 ve Counter-Strike: Global Offensive’in hemen ardına yerleşen oyun, 1 milyon kopya satmayı da başarmıştı.

Pazar günü akşam vakitlerinde tam 367.443 eş zamanlı oyuncuya erişim sağlayan Valheim, Rust, PlayerUnknow’s Battleground ve Grand Theft Auto V gibi oyunları geçmiş oldu. Steam’in en çok oynanan oyunlar listesinde Dota 2 ve Counter-Strike: Global Offensive’in arkasına yerleşen oyun, toplamda 1 milyon kopya sattı.

36.068 farklı Steam kullanıcısından yüzde 96 oranında “Son Derece Olumlu” olarak değerlendirildi. 32 TL gibi uygun bir fiyatı olan oyun, 2021 yılı içerisinde çokça güncelleme ve yeni içeriklerle oyunu sayısını arttırmayı amaçlıyor.

Kaynak: https://oyungezer.com.tr/haber/valheimin-es-zamanli-oyuncu-sayisi-300000i-asti