Şimdi Sıra Bende platformundaki her yapılan hikaye paylaşımı için kadın sivil toplum derneklerine 1 dolar bağış yapılacak.

“Şimdi Sıra Bende” hareketi adı altınta AVON, dört bir yanından kadınları birbirleriyle buluşturmak, kadınların başarılarını kutlamak, potansiyellerinin farkına varmalarını ve diğer kadınlara ilham kaynağı olmaları için küresel çaplı bir proje başlatıyor.

Kadınların günlük hayatlarında başlarına gelenler ve deneyimleriyle ilişkilendirecekleri hikayeler duymak deneyimlerini paylaşmanın güç vereceğini ortaya koyan araştırmasından yola çıkan AVON, Şimdi Sıra Bende platformunda yayınlanan her bir hikaye için kadın sivil toplum derneklerine 1 dolar bağış yapacak.

Kadın ve erkeklerin hikayelerini ve deneyimlerini paylaşacakları Hikayemle Varım galerisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile, kadınların olağanüstü başarılarından en basit kazanımlarına kadar güç, cesaret ve kararlılık gerektiren hikayelerini insanlarla buluşturacak.

AVON CEO’su Angela Cretu, konuyla ilgili,

“Sesimizin eşit duyulmadığı bir dünyada, günlük yaşamımızda bizim gibi olan insanlardan güç topluyoruz. Bizimle aynı sorunlarla mücadele eden başka kadınlar bize güç veriyor. AVON olarak amacımız, kadınların karşılaştıkları engelleri ve zorlukları aşmalarına ve kendilerini en iyi hale getirmelerine yardımcı olmaktır. Bu nedenle Dünya Kadınlar Günü’nde bağlantılarımızı güçlendiriyor, hikâyelerimizi paylaşmanın ve başkalarının hikâyelerini dinlemenin yeni ve yargıdan uzak yollarını buluyoruz. Biz deneyimlerden ilham alıyoruz. AVON’un Şimdi Sıra Bende platformu kadınlara konuşmaları, hikâyelerini paylaşmaları ve başarılarını kutlamaları için bir alan sağlayacak. Dünyanın dört bir yanından cesur ve güçlü kadınlara ait, onları asla küçümsemememiz gerektiğini gösteren özgün hikâyeler toplayacağız. Ne kadar çok hikâye toplayabilirsek ve ne kadar rol model gösterebilirsek, etkimiz o kadar büyük olur. Paylaşılan her hikâyeyi kutlamak için AVON Vakfı, kadınlar ve dolayısıyla herkes için daha iyi bir dünya yaratmaya yardımcı olmak amacıyla, kadınları destekleyen sosyal yardım kurumlarına 1 dolar bağışta bulunacak.”

İsteyen okuyucularımız, hikayelerini watchmenow.com adresinden paylaşabilirler.

Kaynak: https://mediacat.com/avon-kisisel-hikayeleri-bagisa-donusturuyor/