Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) Türkiye’deki kurumsal iletişim yöneticilerini aynı çatı altında toplamak amacıyla 2009 yılının Aralık ayında kuruluşunu tamamladı.

Kurumsal iletişim mesleğinin standartlarının yükseltilmesine liderlik etmeyi hedefleyen Kurumsal İletişimciler Derneği, aynı zamanda mesleğe yeni katılacak iş gücüne kurumsal iletişim odaklı eğitimler sunmayı, üyelerini mesleki, sosyal, ekonomik, siyasal ve yasal konularda güncel gelişmelerden haberdar etmeyi ve paydaş ilişkilerinin sağlıklı yürütülmesini de sağlamaktadır.

Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında görev yapan kurumsal iletişim yöneticilerini bünyesinde barındıran KİD, üyeler arasında bilgi alışverişi sağlıyor ve mesleki dayanışmayı da güçlendiriyor.

Dernek, Ocak 2018 itibarıyla 70’e yakın üyesiyle faaliyet göstermektedir.

Kimler Üye Olabilir ?
Kurumsal İletişimciler Derneği’ne üye olmak için özel sektör ve kamu kurumlarında kurumsal iletişim başlığı çerçevesinde yönetici olarak görev yapan iletişimciler üye olabilir.

Kurumsal İletişimciler Derneği’ne Yeni Başkan

26 Ocak 2018 tarihinde, 2017 yılının faaliyetlerinin değerlendirildiği ve yeni yönetim kurulunun belirlendiği beşinci genel kurul toplantısında Borusan Holding Kurumsal İletişim Direktörü Şule Yücebıyık Dernek Başkanı seçildi.

Yücebıyık, yeni dönemde yönetimde yer alan ekip arkadaşları ve değerli üyeleri ile birlikte kurumsal iletişim mesleğinin standartlarını yükseltmeyi, yeni iletişim parametlerine uygun hareket etmek adına sınırlarını daha da genişletmeyi ve daha çok alanda var olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Şule Yücebıyık hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak için tıklayın!
Kaynak için tıklayın!
Kaynak için tıklayın!