Pamela Redmond Satran’ın aynı adlı kitabından uyarlanan dizi izleyicisini MPR ve PR’ın renkli dünyasına götürüyor.

 Dizinin konusu: Başarılı bir okul dönemi olan Liza Miller (Sutton Foster) 40 yaşına geldiğinde eşinden boşanmıştır. Kızı Hindistan’da eğitimdeyken hayatına devam etmeyi amaçlar, fakat yaşı yeniden iş hayatına atılmak için fazla büyüktür. İş başvurularında yaşı nedeniyle hep reddedilir. En sonunda arkadaşı Meggie (Debi Mazar)  ona yaşını küçük söylemesi konusunda akıl verir ve bu olay resmen hayatının dönüm noktası olur. Kendini yeni çevresine 26 yaşında olarak tanıtır ve yalanını ortaya çıkarmamaya çabalar.

Peki neden yaş engeli?

Liza genç ve dinamik enerjine önem veren Millenial adlı bir kitap yayınevinde MPR ve PR asistanı olarak işe başlar. 40 yaşında olmasına rağmen, 26 yaşında olduğunu söyleyerek girdiği işte MPR Pazarlama Direktörü patronu Diana Trout (Miriam Shor) tarafından sürekli yetersiz ve tecrübesiz sayılır. Gün boyunca nasihatlara ve uyarılara maruz kaldığı bu ortamda, küçük sırrıyla birlikte hem populer kültüre aşina olmalı, hem de güncel PR’a hakim olmadığını çaktırmamalıdır.

 

Biz daha fazla anlatmayalım. Younger sektörde kendinizi geliştirmek için yaş engelinin önemsiz olduğunu anlatan, ilham verici bir dizi.

 

 

İlgilisine işte fragmanı;